REFERANSER

"Å levere WOW opplevelser til sine kunder er Tilinspirasjon sitt varemerke! Jeg er super fornøyd med de som leverandør. De er fleksible, Serviceinnstilte, detaljorienterte og de leverer kvalitet i alle ledd. Jeg anbefaler Tilinspirasjon på det sterkeste hvis du er ute etter ROI (return on investment)"
background, gold, golden-625659.jpg
Mohsin Ali
EiendomsMegler1
"Som eiendomsutvikler brenner vi for å bygge nye hjem folk drømmer om å flytte inn i. Tilinspirasjon er en fantastisk samarbeidspartner som hjelper oss å fremstille våre boliger fra sin absolutt beste side skreddersydd for ulike målgrupper. Kvalitet i alle ledd, et øye for detaljer og effektivitet i et godt samarbeid er nøkkelen for at vi selger mange boliger Tilinspirasjon presenterer på øverste nivå.
background, gold, golden-625659.jpg
Mikkel Røisland
Stor-Oslo Eiendom AS
"Jeg har ved flere anledninger benyttet meg av Tilinspirasjon i forbindelse med styling av eiendommer jeg har for salg. De er, dyktige, pålitelige og profesjonelle og samtlige boliger som de har stylet har blitt solgt etter første visning til en meget god pris. Jeg kan trygt anbefale Tilinspirasjon til andre som trenger styling av boligen sin.
background, gold, golden-625659.jpg
Joachim Hoff
DnB Eiendom
"Vi har benyttet Tilinspirasjon Interiørtjenester i flere år og er veldig fornøyd med tjenestene de leverer. De leverer alltid som avtalt, og produktene de leverer er vi superfornøyde med. Møblene og stylingen de bruker er tidsriktig, og boligene får ett moderne og hyggelig inntrykk. Vi får alltid mange hyggelige kommentarer fra interessenter som er på visning og synes boligen er fint innredet.
background, gold, golden-625659.jpg
Anne Braathen
EiendomsMegler1Lokalmegleren & Partners
"Imponerende og flott stylet i alle rom. Løftet husets innvendige utseende til en moderne stil. Vi oppnådde meget stor interesse og god pris på boligen"
background, gold, golden-625659.jpg
Mona m/familie
Privatkunde
"Jeg samarbeider med mange stylister, og det er ingen som gjennomfører ett oppdrag som Tilinspirasjon. Det er følelsen av luksus som gjør bildene mine ekstra fine"
background, gold, golden-625659.jpg
James Fountain
Fotograf
"Tilinspirasjon har god stil, og lytter til oppdragsgiver, samt er lette å¨ha med å gjøre. Meget behagelig, pliktoppfyllende og profesjonelle"
background, gold, golden-625659.jpg
Frode Bergsløkken
Eie Vinderen
"Jeg bruker Tilinspirasjon til interiørveiledning, delstyling og fullstyling. De er alltid presise, fleksible, imøtekommende og engasjerte, samt gjør det lille ekstra for kundene. Også ett godt tegn at jeg får utelukkende gode tilbakemeldinger fra mine kunder!"
background, gold, golden-625659.jpg
Bjørn Vidar Lazar Braathen
Attentus, Kolbotn
"Med så mange gode tilbakemeldinger og gode resultater er det lett å spørre Tilinspirasjon om hjelp når en ny bolig skal klargjøres for salg"
background, gold, golden-625659.jpg
Trond Svarød
Privatmegleren Panorama